Wie is wie?

Trainer

De trainingen worden verzorgd door Nico Poppelier, 3e dan aikido en rijksgediplomeerd aikidoleraar (niveau 4).

Buiten de dojo is hij ook actief op aikido-gebied: hij is examinator bij de nationale dan-examens die de Judo-Bond Nederland (JBN) organiseert, en was van begin 2012 tot juli 2019 lid van de Nationale Commissie Opleidingen Aikido (NCOA) van de JBN.

Hij is begonnen met aikido in 1985, en geeft aikidotraining op wekelijkse basis sinds 2002. Naast aikido is het Zen-boeddhisme een belangrijke inspiratiebron voor hem. Hij is sinds 2007 een leerling van de Nederlandse Zen-leraar Tenkei Coppens.

Nico heeft jarenlange ervaring met jeugd en volwassenen van alle leeftijden. Naast de wekelijkse trainingen in zijn eigen dojo geeft hij ook regelmatig aikido-workshops voor diverse opdrachtgevers.

Overige functies

Op dit moment zijn er in de dojo nog geen assistent-leraren. Het streven is om zo snel mogelijk 1 of 2 assistent-leraren intern op te leiden.

Een belangrijke functie in de dojo is die van materiaalcommissaris, de persoon die inkoop en verkoop van dogi (trainingskleding) en oefenwapens verzorgt. Deze functie is momenteel vacant.